Koorweekend Geesbrug 2012

Dit jaar ging het koorweekend naar Geesbrug in Drente. Het thema was “Friday the 13th”. De aftrap begon bij de Thomaskerk. Hier kregen we de spelregels van het moordspel mee en mochten we daarna gelijk de auto in. Bij het moordspel moest je iemand vermoorden die op het kaartje stond wat aan jou werd gegeven. Je mocht hierbij geen getuigen hebben. Voor de ene een hele opgave, voor de ander zo gemakkelijk dat het een dagelijkse bezigheid leek. ’s Avonds gingen we in het bos levend Cluedo spelen. Gruwelijk leuk spel. Daarna heeft een select gezelschap de remake van Friday the 13th op groot scherm gekeken.

Op zaterdag zijn we ondanks het slechte weer toch naar het outdoor centrum in Grolloo gegaan. Hier werden we in teams onderverdeeld en moesten we een aantal opdrachten uitvoeren zoals: Horizontaal kratstapelen, een outdoor parcour lopen en klimmen, boogschieten, luchtbuksschieten en als afsluiting een lekker rondje door de modder raggen met een mountainbike en een orientatietocht door het bos. Op zaterdagavond hadden we een zeer goed verzorgde gourmetmaaltijd en daarna een avondje griezelfilm kijken of spelletjes spelen.

Op zondag starten we relaxed met een heerlijk verzorgd ontbijtje. Daarna gingen we een foto-opdracht doen waar we een aantal foto’s moesten maken bij zinnen als: Neem een foto met minimaal 2 voertuigen, bouw een pyramide en fotografeer dit. Dit resulteerde in hilarische foto’s die deze webpagina niet gaan halen. We hebben de foto’s gekeken na een feestmaal van pannenkoeken. Een leuke afsluiting van een goed fantastisch koorweekend.

Maar gelukkig hebben we de foto’s nog:

 

This entry was posted in Ontspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.