Niet niks

Na een weekje vrij hadden we nog maar één repetitie om ons goed voor te bereiden op ons optreden in Paradiso. Het was erg gezellig om elkaar na de kerst weer te zien en soms was het dan ook wat rumoerig. Maar als het er op aan kwam werd er serieus geoefend en Eric spaarde ons dan ook niet. Nog eens en nog eens, tot het goed was. Het was zweten geblazen. Niet niks natuurlijk, zingen in dé muziektempel van Nederland. In de pauze werden we getrakteerd op taart door Yorick die na het optreden in Paradiso afscheid neemt van Vamos. Hij zal samen met Inge verhuizen naar Groningen. Yorick, bedankt! Voor je inzet, je humor, je werk in het bestuur, en de taart! Hij was heerlijk 😛 Op naar een mooi afscheid en een goed optreden in Paradiso!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.