Speelkwartier

Als beloning voor een goed optreden in Paradiso hadden we afgelopen repetitie een speelkwartier. Ongestructureerd door wat liederen heen en ook een start maken met “Look at the world”. Een liedje met een sentimentele ondertoon. Lekker om te zingen maar het sloot aan bij de koekjes die Peter had meegenomen (lekker zoet). Gelukkig was er in de pauze ook wat hartigs. Aan het eind van de repetitie mocht Maarten vertellen wat we mochten doen. Dat eindigde in een combinatie van Bohemian rhapsody en Cloud”s veil in 1 lied. Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Volgende week gaan we aan de start met de liederen die Monique en Anne hebben uitgekozen voor onze volgende dienst in de Vitus. Wat zouden ze hebben uitgekozen?

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.