Samen zingen

Afgelopen dinsdag hadden we een speciale repetitie. We stonden samen met het kinderkoor in de koorbak. Ook de twee combo’s werden samengevoeg, wat een leuk samenspel van twee pianisten, twee gitaristen, een drumster en een fluitiste. Het samen zingen beviel erg goed. De kinderen kwamen blij thuis, en de vamosleden waren dat ook. Gelukkig maar, want we gaan de komende tijd twee keer samen zingen. De eerste keer met de vredesviering op 24 september en de tweede keer in de gezinsviering op 5 oktober.

Ander leuk nieuws was dat we er een nieuw Vamoslidje er bij hebben. Leanne en Wiebe zijn ouders geworden! Echt erg leuk!

Na de pauze konden we maar kort genieten van Anne. Daarom maar aan de slag met de acapela nummers uit de map. Dat is wel gelijk hard werken, vooral in een kerk die wat minder geluid teruggeeft dan de Vitus. Volgende week gaan we daar weer repeteren op de dinsdag.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.