De laatste keer Vitus

Dat is gek, sta je plotseling voor de laatste keer in de Vituskerk. We hebben druk kerstliedjes geoefend voor de dienst in de Open Poort a.s. zondag. Volgende week zingen we onze generale repetitie voor de kerstviering in de Thomaskerk. Het is toch een afscheid van een oude vriend (of is het een vriendin?). We hebben er relatief kort gezongen, maar toch is het een hele vertrouwde ruimte geworden. Mooi van akoestiek, lekker krakend als zij werd opgewarmd, nukkige verwarming, spannende koekjes (Kerstkransjes in maart). Nu weer terug naar de oude vertrouwde Thomaskerk. Hier komen we terug in de koorbak, maar dit keer niet met bouwlampen maar met mooie ledverlichting.

Hier onder de laatste groepsfoto in de Vitus:
GroepsfotoVamos2014
 

 

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.