De Open Poort

Vandaag gezongen in de Viering in de Open Poort. Dit is een viering voor mensen met een verstandelijke beperking, met hun familie, vrienden en wij als muzikale begeleiding. Wat een feestje was dat. “Wij hebben er geen last van dat de kerk leegloopt” vertelde begeleider Jose. De zaal zat dus behoorlijk vol. Voor mij was het wel even wennen. Toch wat rumoerig, mensen die heen en weer lopen. Aan de ander kant was ik blij verrast dat de open manier van vieren. De interactie met de mensen in de zaal. We hadden er ook plotseling een drummer bij, die zijn glansrol kreeg bij “laat de BEL, laat de TROM…”. Bij het laatste nummer werd Frank subtiel aan de kans geschoven en hadden we opeens een nieuwe dirigent. Ook weer zo’n talentje.
Al met al een mooie en dankbare ochtend.

This entry was posted in Inspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.