Pianist(e) gezocht voor Vamos!

Vamos is op zoek naar een nieuwe pianist(e). Speel je al een aantal jaar piano en vind jij het leuk om een koor te begeleiden, neem dan contact op met ons via info@vamosweb.nl. Je hoeft niet gelijk alles te kunnen, het belangrijkste is dat je gevoel hebt voor muziek en vooral plezier hebt bij het maken van muziek.

VAMOS is een van oorsprong katholiek middenkoor uit Huizen. Op dit moment hebben we zo’n 20 enthousiaste leden, waarvan de leeftijd globaal ligt tussen de 18 en 45 jaar. Een gezellige groep die het als een uitdaging ziet om anderen te inspireren!

Onze thuisbasis is de Thomaskerk in Huizen. Daar repeteren we een keer in de week, op dinsdagavond.

In de naam Vamos komt tot uitdrukking wat het koor voor ogen heeft: een koor in beweging en altijd in ontwikkeling. VAMOS is Spaans voor ‘Laten we op weg gaan’.

We zingen een aantal keer per jaar tijdens vieringen in de Thomaskerk, Oosterlichtkerk en Goede Herderkerk in Huizen. Daarnaast zoeken we ook andere kerken op en doen we bijzondere uitvoeringen, zoals het uitvoeren van een musical en optreden tijdens een korenfestival. Ook zingen we af en toe in een bejaardentehuis, ziekenhuis of gevangenis.

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.