Koorweekend Putten 2019

In 2019 hadden we een ander soort koorweekend, een soort doe het zelf concept waar Monique en Joukje de locatie en het eten voor hun rekenen namen en de rest de activiteiten. Annemieke en Sanne trapte vrijdagavond af met “Heel Vamos Snackt”. Geen chips, nootjes of andere kant en klare dingen, maar met koppeltjes zelf een mini-gerechtje maken. De resultaten waren erg lekker.

De volgende dag hadden Daniella en Rosemarijn een spelletjesochtend georganiseerd. Er werd geconcentreerd en eerlijk gespeeld, maar de warmte werd ons na een tijdje toch te veel. We vertrokken na de lunch naar de Zandenplas om even lekker af te koelen. ’s avond gingen we “Vamos de musical” maken aan de hand van door de teams zelfgemaakte liedjes samen met theatersport scene’s. Leuk om alle leden zo actief te zien meedoen.

Op zondagochtend gingen we het bos in om met een speurtocht te klootschieten. De ballen van team 1 wilde niet helemaal op het pad blijven, maar uiteindelijk waren alle kloten weer gevonden.

Hieronder de foto’s van Harm:

This entry was posted in Ontspannend. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.