Klaar!

We zijn er klaar mee voor dit seizoen. Het was een beetje gekke repetitie. Eerst nog hard werken aan een nieuw lied terwijl Anne alvast haar map “Tjeerdwaardig” maakte. Daarna mocht Anne nog twee hele mooie nummers met ons spelen. Wel gek om te bedenken dat dat echt wel de laatste keer was voor Anne dat ze met ons meespeelde.

Na de pauze was het mappentijd. We hebben allemaal onze map op volgorde gelegd en de ontbrekende nummers aangevuld.  Lekker om te weten dat we het nieuwe seizoen gelijk met een goed opgeruimde map kunnen beginnen.

Volgende week gaan we nog een ijsje eten en dan is gaat de vakantie echt beginnen. Na de vakantie gelijk op weg naar het koorweekend. En ik moet zeggen dat ik dit jaar echt geen flauw idee heb. Koorweekend commissie is goed gedrilled, want ze laten geen woord los. Een ding is zeker, het zal een leuk koorweekend worden!

This entry was posted in blog. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.